T 06 171 064 68

Business WISE trainingsprogramma

Helder (over) zicht als ondernemer. Weten welk pad je gaat bewandelen als je op een kruispunt staat. Weten hoe je intuïtie en daadkracht laat samenwerken. Je wijsheid inzetten en doen wat nodig is. Dat is het doel van dit vier maanden intensief traject voor ondernemers. Je gelooft dat het anders kan, zelfs anders moet. Je hebt een sterk verantwoordelijkheidsgevoel en al veel gedaan. Je investeert, hebt de kennis en toch loopt het nog niet zoals je verlangt.

 

Gevoel voor business

Business WISE zijn betekent zelfverzekerd ondernemen. En meer dan dat. Je leert tijdens de trainingen je intuïtie te vertrouwen en toe te passen. Daardoor volg je het pad dat bij jou past. Het pad waar jij je prettig bij voelt en – heel belangrijk - waar je van nature goed in bent! Business en gevoel gaan namelijk prima samen. Sterker nog: als je je intuïtie goed inzet, dan ben je minder vermoeid na een werkdag, ga je vrolijker door het leven… én maak je meer klanten blij. En meer klanten blij maken… dat zorgt voor meer omzet en meer winst. De Business WISE training gaat - naast de gevoelskant - natuurlijk ook in op praktische, zakelijke facetten. Denk daarbij aan je prijsstelling, je promotiebeleid en je manier van presenteren. Ben jij er – net als wij - van overtuigd dat de combinatie van innerlijke wijsheid en zakelijk inzicht een gouden combinatie is? Lees dan snel verder!

 

Hoe word jij business WISE?

(wat leer je tijdens deze training)

- zelfkennis en vertrouwen
- effectief omgaan met marketingtools
- vormgeving en inhoud communicatie (online)
- jezelf presenteren
- intuïtie, emotie en daadkracht
- onderhandelen

 

Concreet ga je na afloop van het programma naar huis met...

- presentatietechnieken
- weten hoe intuïtie werkt en hoe je die inzet
- een mindmap
- een SWOT analyse
- een operationeel marketingplan
- een persoonlijk filmpje van jou voor op social media

Daarnaast heb je intensief samengewerkt binnen een leuk, nieuw netwerk van ondernemers! Met alles wat je geleerd hebt ga je vol energie het nieuwe jaar in.

 

Over Péronne en Monique

Beiden hebben jarenlange ervaring in het bedrijfsleven, onderwijs en communicatie. Monique werkte onder andere in verkoop- en marketingfuncties in het bedrijfsleven. In 2006 startte zij als zelfstandig ondernemer met Aliqua en ondersteunt haar diverse opdrachtgevers met een frisse kijk op hun business.
Péronne is een bron van kennis op het gebied van de wereld van energieën, de ziel en het onbewuste. Die kennis zet ze in bij zowel persoonlijke als zakelijke ontwikkelingstrajecten.
In de training wordt inhoudelijke kennis zowel concreet als creatief aangeboden. Pragmatisch, met oog voor detail, intuitief en persoonlijk. Samen maken Péronne en Monique de training voor jou waardevol. Voor nu en in de toekomst.

Ga met een heldere blik en positieve ervaringen 2020 in!

 

Praktische informatie

Vijf zondagen werken aan jezelf en aan je bedrijf. Er zijn maximaal 8 deelnemers, zodat je écht verdieping kunt vinden in wat jij doet. De dagen zijn compleet verzorgd met koffie/thee/patisserie en uitstekende lunch.
Gedurende de trainingsperiode kun je bovendien bij ons terecht voor alle vragen die je in jouw dagelijkse praktijk tegenkomt: hoe lukt het toepassen van wat je in de training geleerd hebt, waar loop je eventueel nog tegenaan?
- Data: 6 oktober, 20 oktober , 17 november en 8 december 2019 en 12 januari 2020
- Doelgerichte trainingen
- Coaching en advies
- Klankbordgroep
- Terugkomavond/reflectie (datum nog te bepalen)

 

Totaalprijs € 1.450,- excl. 21% BTW. Informeer naar de Early Bird korting!


Wil je weten of dit programma iets voor jou is? Bel voor een vrijblijvend gesprek. We vertellen je graag meer. Aanmelden kan via een mail naar Leven vanuit de bron.