T 0492 665903

Grafische vormgeving / DTP

Bij het starten van een onderneming komt heel wat kijken. Ook op het gebied van vormgeving. Wanneer je een goede bedrijfsnaam hebt verzonnen, ga je op zoek naar iemand die voor jou een mooi logo kan ontwerpen. Dan volgen je website, briefpapier, advertenties, brochures, visitekaartjes en social media. Het loont dus de moeite om je hier goed in te verdiepen. Monique Neven ontwerpt al vele jaren voor diverse opdrachtgevers. Haar stijl laat zich het best omschrijven als Feel Good. Met een sprankelende en frisse uitstraling geven de ontwerpen een goed gevoel.

"Met de vormgeving die in je communicatie-uitingen wordt gehanteerd, laat je aan je klanten zien wie je bent en waar je voor staat. Daarom is de uitstraling van je huisstijl zo belangrijk. Verder moet je communicatie onderscheidend en herkenbaar zijn. Ook vind ik het belangrijk dat mensen zich prettig voelen na het bekijken van een van mijn ontwerpen. "

Wil je een logo, website, brochure, flyer of advertentie laten ontwerpen? Of ben je op zoek naar iemand die voor jou digitale nieuwsbrieven kan ontwerpen én versturen? Maak een afspraak voor een gratis en vrijblijvend gesprek.

Liefst alles in één hand? Monique is tevens ervaren tekstschrijver, lees hier meer over het schrijven van teksten voor je communicatie-uitingen.

Monique Neven is onder andere eindredacteur en grafisch vormgever van Mierlo Magazine, een tijdschrift voor, door en over Mierlo.

Thumbnail Image 1

Huisstijl/logo

Logo
Visitekaartje
Briefpapier
Vervolgpapier
Met vriendelijke groet kaart

"Wanneer je logo bij jouw doelgroep de juiste snaar raakt, dan profiteer je daar vele jaren van."

Neem contact op voor meer informatie of voorbeelden.

Thumbnail Image 1

Websites

HTML websites zonder CMS
Websites met CMS
Webshops met CMS

Bijhouden van websites met nieuwe content.

Neem contact op voor meer informatie of bekijk voorbeelden van websites die door Aliqua zijn ontworpen en/of gebouwd.

Thumbnail Image 1

Promotiemateriaal

Brochures
Nieuwsbrieven
Flyers
Banners
POP materiaal
Advertenties

Neem contact op en vraag een vrijblijvende offerte aan.