T 0492 665903

Websites

Ben je op zoek naar een zakelijke website die voldoet aan de normen van nu? Een site waar over na is gedacht en die je helpt bij het bereiken van je doel? Neem snel contact op voor meer informatie!

Wil je voorbeelden zien?

Ben je benieuwd wat Aliqua voor je kan betekenen? Er zijn veel mogelijkheden! Van een eenvoudige website tot en met een website met veel faciliteiten. Voor websites met uitgebreide mogelijkheden werkt Aliqua o.a. samen met Finetic in Eindhoven, specialist in webbouw. Bekijk websites die we al gemaakt hebben en laat je inspireren!

Bekijk!

"Een goede website begint met een goed plan. Allereerst moet je website zo gebouwd zijn dat jouw bedrijf gemakkelijk gevonden wordt. De bezoeker van de website van jouw organisatie moet vervolgens snel kunnen vinden wat hij of zij zoekt. Vervolgens moet hij uitnodigen om verder te lezen en als een funnel werken: via duidelijke informatie moet hij leiden naar call to actions, die ervoor gaan zorgen dat de bezoeker de actie onderneemt die jij voor ogen hebt. Contact opnemen met jou bijvoorbeeld!"