T 0492 665903

Marketing

Een goede analyse van waar je op dit moment staat met je bedrijf is de eerste stap naar een goed marketingbeleid. Of je nu startende ondernemer bent, of je bent al door de wol geverfd, met een onbevangen blik (open mind) naar de markt kijken waarin je je beweegt, loont de moeite. Wat is de behoefte van je klanten? Ben je online goed vindbaar voor je doelgroep? Zijn er productontwikkelingen die interessant zijn? Welke marketinginstrumenten kun je het best inzetten om in te springen op de behoefte van je klanten? Allemaal interessante marketingvraagstukken, waarmee je aan de slag kunt.

"Voeling houden met je markt is heel belangrijk. Markten hebben de sterke neiging continu in beweging te zijn. Wanneer je een jaar geleden voor het laatst je doelgroep en concurrentie onder de loep hebt genomen, dan is de kans groot dat er inmiddels veel is veranderd. Blijf dus alert en zorg dat je meegaat met de ontwikkelingen."

Ben je niet thuis in offline marketing, online marketing of multi-channel marketing? Of wil je graag meer resultaat halen uit je onderneming? Monique Neven van Aliqua adviseert je graag.

Thumbnail Image 1

Frisse kijk

Zou je een frisse kijk willen hebben op de marketingvraagstukken binnen je onderneming?

Maak dan een vrijblijvende afspraak. Een helicopter view verfrist en helpt je anders naar je bedrijf te kijken.

Neem contact op voor meer informatie.

Thumbnail Image 1

Analyse

Het verkrijgen van informatie uit de markt is een eerste goede stap. Ga je die data vervolgens analyseren, dan krijg je ook inzicht. Pas dan kun je je marketingbeleid erop aanpassen. Zo kun je zorgen dat je bedrijfspositie versterkt.

Neem contact op voor meer informatie of een afspraak om kennis te maken.

Thumbnail Image 1

Advies en uitvoering

Ben je op zoek naar een fris advies of creatief talent? Je kunt bij Aliqua terecht voor het schrijven van creatieve teksten tot het ontwerpen van sprankelende uitingen.

Aliqua helpt je méér te bereiken. Neem contact op voor meer informatie.